I stort sett alla drabbas av cancer, direkt eller indirekt. Och när marken skakar och livet förändras behöver vi varandra som mest. Genom liknelsen "som ett ljus i mörkret" vittnar Ung Cancers medlemmar om hur viktig roll organisationen har under deras sjukdomstid.

Victorian har tagit symboliken vidare och med doftljuset Burn Cancer skänker man 10% per sålt ljus tillUng Cancers verksamhet i Sverige.Alla kan nog känna igen sig i att det finns personer runt omkring som ställt upp när livet varit som mörkast. Som funnits där och gjort skillnad, personer som blivit ett "ljus i mörkret".

Burn Cancer vill att alla ska tänka en extra gång på hur viktiga dessa personer är i våra liv. Vilken avgörande roll de har för oss. Och under hösten 2018 kommer vi att satsa extra mycket på att nå ut med det budskapet, att alla behöver vi ett ljus någon gång, och att det genom ett enkelt beslut och val är enklare än någonsin att stötta i denna kamp.

Vem är ljuset i mörkret för dig och vem är du ljuset för? #burncancer #mittljusimörkret

Hittills har Burn Cancerprojektet bidragit med över 800 000 kr till Cancerorganisationer runt om i Europa. Burn Cancer har sedan starten 2015 varit ett av On interiörs och Victorians viktigaste projekt. Inte som affär betraktat men som idé och internt fokusområde.

Vi har sedan starten glädjande nog kunnat bidra till Ung Cancers arbete både finansiellt och som en del i deras arbete. En av våra medarbetare har varit med I Ung Cancers mentorskapsprogram och har under en period fått följa och stötta en ung människa under en mycket tuff period i livet.

" - Tack vare initiativet med Burn Cancer har vi kunnat göra livet bättre för unga vuxna som lever med eller nära cancer. Burn Cancer är också ett tydligt exempel på hur företag och privatpersoner kan använda sin expertis och kreativitet för att i längden kunna skapa bättre förutsättningar för unga vuxna som är cancerberörda", säger Camilla Tuneberg, generalsekreterare på Ung Cancer. "

BURN CANCER

Ett doftljus som stödjer kampen mot cancer genom att 10 procent av försäljningspriset skänks till Ung Cancer. Ung Cancer är en organisation som dagligen jobbar med att stötta unga vuxna som drabbas av cancer.
6 artiklar Visa alla
 1. Burn Cancer Grapefruit & Vanilla
  Burn Cancer Grapefruit & Vanilla
  149 kr
 2. Burn Cancer Magnolia
  Burn Cancer Magnolia
  149 kr
 3. Burn Cancer Juicy Peach
  Burn Cancer Juicy Peach
  149 kr
 4. Burn Cancer Multibox
  Burn Cancer Multibox
  299 kr
 5. VICTORIAN BURN CANCER FOREST RAIN
  VICTORIAN BURN CANCER FOREST RAIN
  149 kr
 6. VICTORIAN BURN CANCER SILVER RAIN
  VICTORIAN BURN CANCER SILVER RAIN
  149 kr
 
6 artiklar Visa alla